Tuotemerkit

Bett'r

PIKKUISEN PAREMPIA SNÄKSEJÄ. Bett’rin herkut ovat hieman tavanomaista terveellisempiä: ne valmistetaan mahdollisimman yksinkertaisista, vegaanisista raaka-aineista. Valkoisen sokerin sijaan tuotteet makeutetaan kookossokerilla. Melkein kaikki Bett'r:n tuotteet ovat gluteenittomia.

Biologicoils

Biologicoils suunnittelee ja valmistaa 100 % luomutuotteita Italian Toscanassa. Yritys on omistautunut tuotteiden kehittämiseen, joten täydellisyyteen saakka hiotut reseptit tarjoavat parasta laatua asiakkaallesi. Kun maistaa Biologicoilsin herkullisia luomupestoja, tai hurmaavaa omenaviinietikkaa, pääsee taivaalliselle makumatkalle suoraan Italiaan!

Black Garlic

Kerrotaan, että valkosipuli on ikuisen nuoruuden lähde, joka karkottaa pahat hengetkin! Nyt tätä superruokaa voi kokeilla uudenlaisella ja poikkeuksellisen maistuvalla tavalla.

Musta Valkosipuli on n. 3 viikkoa matalassa lämpötilassa ja korkeassa kosteudessa kypsytettyä valkosipulia. Tällä tavoin luonnolliset sokerit karamellisoituvat ja valkosipuli muuttuu mustaksi. Valkosipulin maku muuttuu mukavasti ja makeasti karamelliseksi, rakenne muuttuu marmeladimaiseksi ja terveyttä tukevat ominaisuudet moninkertaistuvat kuumentamalla jopa 80-kertaisiksi.

Musta valkosipuli sopii erityisen umamin makunsa vuoksi suolaisiin ja makeisiin ruokiin tai muuten vain ainutlaatuiseksi snäkiksi. Tuotteet valmistetaan vahvasta ja virolaisesta luomuvalkosipulista.

Carol Anne

Carol Annen carob-, jogurtti- ja suklaakuorrutetut herkut ovat irtomyyntilaarien parhaimmistoa jo vuosien takaa. Herkut valmistetaan Englannissa pitkäaikaisen ja ansioituneen henkilöstön voimin, jo vuodesta 1967 lähtien.

Carol Annen tuotteiden valmistuksessa laatu on ehdoton ykkösprioriteetti, unohtamatta kuitenkaan herkullista makua ja yllättäviä makuyhdistelmiä.

Eloments

Eloments valmistaa maailman ensimmäiset, luomut ja luonnolliset vitaminiteet.

Vaikka keho tarvitsee vain pieniä määriä ravintoaineita ja vitamiineja, on niillä tärkeä rooli terveydessä. Elomentsin vitamiiniteet sisältävät useita B-ryhmän vitamiineja, C-vitamiinia sekä sinkkiä helposti nautittavassa muodossa - teekupposessa!

Elomentsin ainesosaluettelossa ei mainita vitamiineja, sillä tuotteisiin ei lisätä lainkaan synteettisiä vitamiineja. Sen sijaan vitamiinit on uutettu luonnollisista kasveista, hedelmistä ja yrteistä, kuten tulsista, guavasta, annatosta ja sitruunasta.

English Tea Shop

English Tea Shop on ylpeästi itsenäinen yritys ja kulkee vastavirtaan luomun keskittyessä entistä isompien toimijoiden käsiin. Sillä on markkinoiden ainoana käsissään koko teentuotannon prosessi teeviljelmistä jatkojalostukseen ja pakkaamiseen. Teehuutokauppojen sijaan teet viljellään yhteistyössä omien sopimusviljelijöiden kanssa. Näin viljelijöille voidaan maksaa avokätisemmät korvaukset, jotka English Tea Shopilla ovatkin aina Reilun Kaupan sertifiointia korkeammalla tasolla. Luomuteen viljely on viljelijälle kannattavampaa, ja suojelee niin viljelijöitä kuin teen ystäviä torjunta-ainejäämiltä. Omien viljelijöiden käyttö on mahdollistanut myös teen laadun jatkuvan kehityksen.

English Tea Shopin valikoima pitää sisällään ympärivuotisten tuotteiden lisäksi myös runsaasti juhlasesonkeihin sopivia tuotteita, kuten teejoulukalentereita sekä lahjapakkauksia moneen lähtöön.

F'sh Peas

Jäikö kalasaalis saamatta? Ota hernettä!

F'sh Peasin uudet vegaaniset kalattomat säilykkeet käyvät monipuoliseen ruoanlaittoon ja eri ruokavalioihin. Herneproteiinista tehdyt tuotteet ovat maukkaita ja terveellisiä ja myös ekologisesti kestäviä. Tuotteet säilyvät avaamattomina huoneenlämmössä pitkään, joten nämä sopivat hyvin myös laiskemmalle kalastajalle tai kaupassa kävijälle.

Valikoimasta löytyy mm. eri makuisia hiutaleita, leivän päälle sopivia levitteitä ja lisäksi ruokaisia salaatteja.

Hernis

Herneproteiinista valmistettu safkasuikale ruuanlaittoon. Hernistä voit käyttää proteiinin lähteeksi patoihin, keittoihin, kastikkeisiin, laatikoihin ja wokkeihin. Helppokäyttöinen. Valmistettu Suomessa.

Impolan kasvitila

Impolan Kasvitila toimii Sastamalassa Kämmäkän kylässä. Tila on ollut saman suvun hallussa jo 1800-luvun lopulta lähtien ja nykyinen yrittäjä Kaarlo Impola on järjestyksessä neljäs isäntä. Tila sijaitesee rauhallisella maaseudulla kaukana isoista liikenteen tai teollisuuden keskittymistä.

Impolan päätuotantokasvi on öljyhamppu, josta on jalostettuna moneksi. Hamppua on saatavilla niin kokonaisena, kuorittuna ja rouheena, kuin sekoitettuna mysliin ja puuroon sekä jauhettuna proteiinijauheeksi.

Hampputuotteiden lisäksi Impola valmistaa suosittua kylmäpuristettua camelinaöljyä sekä viljelee du puy-tyylisiä vihreitä linssejä. Impolan brändin alta löytyy myös gluteeniton kaurahiutale.
Impolan tuotteilla on Hyvää Suomesta -merkki.

JOM

JOMin hedelmäkarkit ovat äärettömän hyvänmakuisia, luomuja, gluteenittomia & palmuöljyttömiä, täysin vegaanisia ja varmasti kaikille maistuvia. Makeiset valmistetaan aivan naapurissamme Ruotsissa. Suutuntuma sekä aidot, intensiiviset maut on hiottu optimaaliseksi, jotta herkut vastaavat pohjoisen kansan vaatimustasoa. JOM - NAM!

Järki särki

Kalaherkku, jossa on järkeä. Herkullinen Järki Särki on yrittäjäpariskunnan, Marjan ja Arin, kotikeittiössä kehitetty tuote. Järki Särjet valmistetaan käsityönä Komppa-Seppälän luomutilalla, joka sijaitsee Jyväskylän Korpilahdella.

Kaikki särjet kalastetaan kotimaisista järvistä ja merialueilta.

Yhdessä mausteiden ja luomulaatuisten raaka-aineiden kanssa särkeä ei voi enää sanoa roskakalaksi, vaan se on oikein kelpo kala ruokapöytään.

Koivunalhon luomutila

Koivunalhon luomutilalla kaiken toiminnan lähtökohta on luonnon ja ihmisten hyvinvointi. Myrkyt eivät missään muodossa kuulu luontoon tai ravinnon tuotantoon, tästä syystä he ovat sitoutuneet luonnonmukaisen tuotannon periaatteisiin.

Yksi Koivunalhon viljelemistä kasveista on superfoodiksikin laskettava, elintarvikekelpoinen makealupiini. Lupiinin ravitsemuksellista arvoa ja terveysvaikutuksia on tutkittu paljon ja sillä on todettu olevan poikkeuksellisen hyviä ominaisuuksia. Lupiinissa on paljon korkealaatuista valkuaista sekä ravintokuituja mutta vähän hiilihydraatteja. Lupiini nostaa veren sokeripitoisuutta hyvin vähän ja pitää näläntunteen loitolla pitkään. Lupiini sisältää myös hyvin vähän suolistoa ärsyttäviä lektiinejä ja saponiineja.

Lupiini on kätevä ja monipuolinen tuote ruoanlaitossa sekä leivonnassa, sillä sitä ei tarvitse kuumentaa lainkaan.

Kultasuklaa

Kultasuklaan tuotteet valmistetaan Iittalan Lasimäellä, jossa suklaat ja lakut valmistetaan käsityönä ja aina parhaista mahdollisista raaka-aineista. Kultasuklaa on Suomalaisen Työn Liiton jäsen ja saa käyttää Avainlippu-tunnusta.

Lakumesta

Lakumesta valmistaa kotimaiset laadukkaat lakritsat sekä marmeladit Kymenlaaksossa Kuusankoskella. Perinteisten lakujen ja marmeladien lisäksi valikoima kattaa gluteenittomat lakut sekä suklaakuorrutetut ja maustetut lakuherkut.

Kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä laadukkaista raaka-aineista, jo 20 vuoden ajan!

Lapin Maria

Lapin Maria vie sun sydämen pohjoiseen! Lapin Marian tuotteissa maistuu puhdas luonto, sillä tuotteet valmistetaan vain parhaimmista luomulaatuisista ja aidoista raaka-aineista.

Jokaisessa mehupullossa on kourallinen herkullista ja terveellistä luomumarjaa tai -hedelmää, ja smuutien maku syntyy puhtaista mehuista ja soseista.

Lemonaid / ChariTea

Juo maailma paremmaksi!

Lemonaid ja ChariTea -juomasarjat ovat syntyneet palavasta halusta tehdä maailmasta parempi paikka. Juomat itsessään ovat luomuja ja reiluja, jotta sekä raaka-aineiden viljelysmaat että itse viljelijät voivat hyvin. Lisäksi jokaisesta pullosta lahjoitetaan 5 senttiä Lemonaid & ChariTea -säätiölle. Säätiö tukee erilaisia projekteja eri puolilla maailmaa, mm. Meksikossa, Perussa, Madagaskarissa, Ruandassa, Etelä-Afrikassa, Intiassa ja Sri Lankassa, tarkoituksenaan parantaa maiden sosiaalisia, taloudellisia ja ekologisia rakenteita.

Lemonaidin ja ChariTean juomissa vähemmän on enemmän. Yksinkertaiset reseptit antavat puhtaiden raaka-aineiden puhua puolestaan, eikä juomissa ole mitään lisäaineita tai keinotekoisia makuaineita. Tuloksena aina herkullinen maku!

LoveRaw

"Vegan chocolate that tastes like chocolate chocolate."

LoveRaw valmistaa 2020-luvun kenties legendaarisimmat, herkullisimmat ja trendikkäimmät vegaaniset suklaat. LoveRaw:n lippulaivatuote on Cre&m filled Wafer bar, eli "maitosuklainen" vohvelipatukka, joka kätkee sisälleen unelmankeveän hasselpähkinä-kaakaotäytteen.

Brändi on niittänyt mainetta ja kunniaa ympäri maailmaa, valloittaen niin vegaanien kuin sekaanienkin sydämiä.

Kaikki LoveRaw:n tuotteet ovat vegaanisia ja palmuöljyttömiä, eivätkä ne sisällä turhia keinotekoisia ainesosia.

Mielihyvin

Mielihyvin-hunaja tuotetaan Jyväskylän Korpilahdella, Komppa-Seppälän luomutilalla. Itse mehiläispesät, joista hunaja kerätään, on ripoteltu ympäri Suomea - mm. Korpilahden ympäristönkuntiin sekä Kanta-Hämeeseen. Näin varmistutaan siitä, että mehiläisille riittää pesien ympäristössä tarpeeksi kukkia, joista kerätä mettä.

Hunaja lingotaan aurinkosähköllä, joka generoidaan tilan omalla aurinkovoimalalla.

Mielihyvin-hunajalla on luomusertifikaatin lisäksi Hyvää Suomesta-merkki. Tämän puhtaampaa ei kotimainen ruoka voi olla!

Myssyfarmi

Myssyfarmi tunnetaan nykyään ensisijaisesti trendikkäistä ja villavista myssyistään, mutta heillä on myös pitkän linjan kokemusta luomuelintarvikkeiden valmistuksesta. Myssyfarmin ruokatuotteisiin kuuluu kylmäpuristettu luomurypsiöljy, Hernerouhe ja Hulda-herne.

Rypsiöljyyn käytetään pääasiassa vain Myssyfarmin oman tilan pelloilla kasvanutta, korkealaatuista luomurypsiä. Herneetkin viljellään itse, ja ne pakataan farmilla käsin - jo vuodesta 2010 lähtien! Myssyfarmin tuotteet ovat 100 % luomua ja jäljitettäviä.

Nôgel

Nôgel - Pohjoismaiset huolellisesti valmistetut ravintolisät Virosta.

Nogel arvostaa raaka-aineiden puhtautta ja luonnollisuutta, joten tuotteissa käytetään ainoastaan ilman keinotekoisia kasvinsuojeluaineita ja lannoitteita viljeltyjä raaka-aineita.

Jokaisesta myydystä Nogelin tuotteesta lahjoitetaan viisi senttiä Kummit ry:lle.

Nokkos Company

Nokkos Companyn liikeidea on tuottaa ravintorikkaita ja terveyttä edistäviä, hyvänmakuisia nokkostuotteita mahdollisimman lähellä ja mahdollisimman luonnollisista, korkealaatuisista raaka-aineista. Nokkos Company on maailman ainoa terveysvaikutteisten, nokkospohjaisten elintarvikkeiden valmistukseen ja markkinointiin keskittyvä yritys. Vuodesta 2019 yhtiö on valmistanut käsityönä pienissä erissä nokkospohjaista, suomalaisesta luonnosta kerätyillä marjoilla ja yrteillä maustettua kombuchaa kellaripanimossa Helsingin keskustassa. Kombuchan ystävien keskuudessa yhtiön tuotteet tunnetaan erittäin laadukkaina, aitoina ja virkistävän erilaisina juomina.

Ohoi!

Ohoi! Varmasti maistuvat, varmasti vastuulliset suklaat.

Herkulliset vegaanisuklaat ovat luomua, vegaanisia, gluteenittomia ja Reilun kaupan ehdoin tuotettuja! Lisäksi jokaisesta myydystä vegaanisesta suklaalevystä lahjoitetaan viisi senttiä lyhentämättömänä metsiensuojeluun.

Ohoi!:n pakkauksissa seikkailevat monet eläinystävämme luonnosta.

Organic Health

Organic Health on hyväntuulinen luomuruokatukku Tampereen seudulta. Haluamme tarjota puhtaita, vastuullisia ja maistuvia vaihtoehtoja kaikkiin arjen ja juhlan tilanteisiin. Maahantuomiemme brändien lisäksi edustamme useita kotimaisia valmistajia toimien heidän tuotteidensa jakelijana. Toimitamme tuotteita kaikkialle ympäri Suomea.

Sunspelt

Speltti – menneisyyden lahja nykyisyydelle. SunSpelt tarjoaa aitoja makuelämyksiä puhtaasta Suomen luonnosta. Kotimaiset, luomulaatuiset ja eettisesti tuotetut raaka-aineet tekevät hyvää niin keholle kuin mielelle. Kaikki SunSpeltin tuotteet ovat luomusertifioituja.

Suomalainen laadukas speltti ja gluteeniton kvinoa ovat alkuperäiskasveja, jotka ovat säilyttäneet alkuperäisen koostumuksensa läpi historian ja ovat siten erityisen ravinteikasta ja maukasta purtavaa.

SunSpeltin toiminnan peruspilareita ovat reilu toiminta ja kunnioitus muita kohtaan läpi toimitusketjun, sekä ympäristöystävällisyys. Luonnon kunnioittaminen, alkuperäisyys ja tuotantomallin kestävyys ohjaavat SunSpeltin toimintaa.

Tervens

Tervensin kikhernepastat valmistetaan Suomessa Pirkanmaalla, Lempäälässä. Kikhernepasta on huikeilla ravintoarvoilla varustettu gluteeniton, vegaaninen, GMO-vapaa sekä maidoton pasta.
Kikhernepastasta tulee hyvien hiilareiden ansiosta kylläinen olo ilman nopeaa energiapiikkiä, ja sen voimin jaksaa pitkään. Pastat valmistetaan kikherneestä, joka sisältää runsaasti ns. täydellistä proteiinia (complete protein), eli siitä saa riittävästi kaikkia tarvittavia aminohappoja.

Sen lisäksi että kikhernepastan ravintoarvot ovat kohdillaan, on Tervensin kikhernepastan keittoaika naurettavan lyhyt: fusilli valmistuu jopa kahdessa minuutissa.

Hyvää pastaa hyville tyypeille!

Torras

Vuonna 1890 perustettu Chocolates Torras on Espanjan perinteikkäimpiä suklaantekijöitä. Ei ole sattumaa, että useimmiten lähetetty kysymys suklaatehtaalle kuuluu: "Ovatko nämä suklaat oikeasti sokerittomia?". Torras valmistaa ylpeydellä täysin sokerittomat suklaat, joiden maussa on säilytetty täyteläisyys ja suklaalle ominainen makeus. Suklaat makeutetaan turvallisesti maltitolilla, prebioottinakin tunnetulla inuliinilla, sekä stevia-kasvista johdetuilla erytritolilla ja stevioliglykosideilla.

Uhhmami

Uhhmamin umamijauheet ovat Michelin-kokki Frank Lantzin kehittämiä, 100 % vegaanisia ja luomuja, innovatiivisia makuja. Kaikki kahdeksan fondia/makua imitoivat esikuvaansa niin hyvin, että jauheita ei ihan heti uskoisi vegaanisiksi.

Uhhmami tuo vegekokkailuun aivan uusia ulottuvuuksia ja makuprofiileja - ja miten helposti! Jauheita voi käyttää mielikuvituksellisesti ja monin tavoin: sekoitettuna lämpimiin ja kylmiin ruokiin, ripoteltuna salaattien tai snäksien päälle, höystämään levitteitä ja tuomaan syvyyttä sekä umamista makua lempiresepteihin.

Valo 24h

Pellava on suomalaista superruokaa! Valo 24h:n rouhituissa pellavatuotteissa omega-3-pitoisuus on korkea ainutlaatuisen paahtoteknologian ansiosta. Päivittäinen omega-3-annos täyttyy vain yhdestä ruokalusikallisesta paahdettua ja rouhittua pellavaa.

Pellava täytyy olla aina rouhittuna, jotta elimistö saa käyttöönsä siemenen sisällä olevat ravinteet. Aiemmin ei ole päästy hyödyntämään koko pellavansiementä, vaan pellavasta on puristettu ensin öljy pois ja kuorimassa on myyty pellavarouheena. Valo 24h-tuotteet valmistavan yrityksen, Linseed Oy:n, paahtoteknologian ansiosta nyt päästään hyödyntämään pellavan koko siemen, eli siemenet paahdetaan ja rouhitaan.

Tuotteet valmistetaan Kauhajoella yrityksen omassa, täysin gluteenittomassa tehtaassa. Raaka-aine, öljypellava, viljellään sopimusviljeilöiden toimesta Etelä-Pohjanmaan alueella.

Vegemix

Vegemix - helppoja ja hyviä kasvisvaihtoehtoja joka kotiin!

Haluamme kasvisvaihtoehtojen olevan hinnaltaan mahdollisimman monen kuluttajan saatavilla. Sen vuoksi tarjoamme kuiva-ainesten sarjan, joka on edullinen, riittoisa sekä helppo valmistaa!