Tietoa meistä

Organic Healthin tarina

Himalajan ruususuolan maahantuonti – siitä alkoi Organic Health vuonna 2008. Toimenkuva laajeni pian koskemaan myös luomuruokosokereita ja muita luomutuotteita. Nykyään perheyritys työllistää n. 15 henkilöä ja valikoimistamme löydät yli 600 erilaista luomu-/lähiruoka-/luonnontuotetta. Tuotteitamme myyvät mm. terveys- ja luontaistuotekaupat ympäri Suomea, Ruohonjuuri- ja Life-myymälät, Hyvinvoinnin tavaratalo, Sokos-tavaratalot ja Sokos Emotion -myymälät, Food Market Herkut sekä S- ja K-ryhmän kaupat.

Olemme Ruokaviraston hyväksymä luomutuotteiden pakkaaja ja maahantuoja, ja tuotantotilojemme sopivuus tarkistetaan määräajoin. Tästä merkkinä tuotteissamme on Ruokaviraston antama luomulogo ja luomukäsittelijätunnus FI-EKO-201. Uusimman Ruokaviraston luomusertifikaattimme saat ladattua aina tämän sivun kautta. Lataa luomusertifikaatti tästä.

Olemme myös maahantuojana ja valmistajana Reilu Kauppa ry:n jäsen. Valikoimissamme on paljon Reilun Kaupan sertifioituja tuotteita. Lue lisää Reilusta Kaupasta.

Voitimme vuoden 2021 Vastuullinen työnantaja -kilpailussa vastuullisen työnantajan ansiomerkin! Ansiomerkki myönnetään Pirkanmaalaisille työnantajille, jotka ovat osoittaneet vastuullisuutta, ennakkoluulottomuutta ja luovuutta työllistämällä erityistä tukea tarvitsevan palkkatyöhön.

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Olemme vastuussa

Olemme vastuussa paljosta. Pienyritykset työllistävät suurimman osan suomalaisista. Siksi on myös tärkeää olla vastuullinen. Haluamme kantaa sosiaalisen, yhteiskunnallisen ja ekologisen vastuumme. Uskomme, että jokaisesta yrityksestä löytyy sopivia työtehtäviä esimerkiksi vajaakuntoisille, liikuntarajoitteisille ja erityistä tukea tarvitseville. Myöskään puutteellinen kielitaito ei ole este työnteolle, työyhteisössä kieli kehittyy parhaiten. Tärkeintä on halu tehdä työtä ja tulla toimeen. Tärkeää on myös tarjota reilut työolot. Se tarkoittaa paitsi työhyvinvointia, myös joustavuutta. Meillä työtä tehdään etänä Lapista, saaristosta ja välillä jopa merten ja rajojen takaa. Työyhteisömme on monikulttuurinen ja moniarvoinen.

Ympäristövastuu on paitsi pakkaussuunnittelua ja materiaalikierrätystä, myös vastuullisia valintoja. Hävikin minimointi on yksi jatkuvista tehostamisen kohteistamme. Hävikin vähentäminen on meille tärkeää osana niin hankinnan kuin tuotannon prosesseissamme. Etelä-Suomen suurimpiin kaupunkeihin kuljetamme tavaraa ekologisemmilla maakaasukäyttöisillä kuorma-autoilla. Kierrätämme aina pakkausmateriaalit mahdollisuuksien mukaan. Hävikkituotteita lahjoitamme ruoka-apuun ja eläinten ruoaksi. Olisiko sinulla idea, kuinka voisimme toimia vielä ekologisemmin ja kestävämmin? Ota yhteyttä, otamme ilolla vastaan apusi ja ajatuksesi! Toimitaan yhdessä paremman maailman puolesta.